Pink is the new black.

Hallå där.
Idag fyller världensbästa elina år♥♥!! Vi gick på stan ett tag efter skolan, så bjöd jag henne på waynes och sen köpte jag ett par nya lurar till telefon och ett nytt träningslinne. Känns så enformingt att köra på samma träningskläder typ hela tiden, sen vart det ett kondispass på älskade 360.

H&M 199kr.

Puss.♥

Ikväll är det nässprayen som dejtar mig.

Vill träna!! Har inte tid med att vara sjuk nu lixom. Kommer kännas konstigt eftersom jag har tränat typ varje dag i snart tre veckor och nu kommer jag måsta hoppa över massa.

Ska väll sova snart antar jag. Imorgon ska jag dö lite i sängen, sen ska ta ett låååååångt bad och dö lite till. Det är mina planer. Känns väldigt spännande.



Gud vilket positivt inlägg.
Hejdå

Stackars mig

Hallåå.
Mormor kom just förbi med massa gott till mig eftersom jag är typ sjuk tänkte jag krypa ner i sängen och se film & tycka synd om mig själv.
För jag vill verkligen inte bli sjuk eftersom vi ska ju fira att Elina fyller år på fredag, och det vill jag ju inte missa!!



Puss.

Pain is temporary.



" When you want it as much as you want to breath, then you'll be sucsessful. "

Snabb helg.

Godmorgon.
Helgen har gått jävligt fort för min del.
Fredags for jag först på Mathilda & elins klassfest, sen vidare till klutmark och senare åkte jag buss till markus senare på kvällen/natten.
Lördags så firade vi markus mamma som har fyllt femtio, det blev massa folk och jätte god mat och tårta!




Tre från fredags som jag lånat från Linneas blogg.http://bloggendettalasom.blogg.se
Hahahaha, fattar fan inte att ALLA bilder jag var med på skulle jag ha ett värsta actionface. hahaha.

Puss♥

It's going to be worth it.

Haft bra helg? Min var bäst.
Fick vara med min älskling som jag inte hade träffat på hela veckan och planerat in nästa helg och middag och sånt på alla hjärtansdag. myyys.

Kom nyss hem efter ett träningspass på 1&½ timme. Pumpade skiten ur armarna, det blev även lite ben & mage.
Imorgon blir det att gå på stan ett tag och vänta på att elin ska sluta eftersom hon ska följa och träna. Hinner nog med att hitta någon gullig present till markus till på tisdag eftersom jag är en sån bra flickvän. hihi.




Ljust.

Som vissa vet, älskar jag ljusa kläder. Vitt på tröjor, silver på smycken etc.
Och nu har jag fått världens grej för väskor i fägen beige. Här har jag tagit två stycker som jag tycker är supersnygga.
Har kollat på den från bikbok väldigt länge.Sååå snygg.


Vänster - Topshop ca.1599kr.
Höger - Bikbok 399kr.

Fix&Trix

Just nu sitter jag på skolan & fixar lite med min och Alvas hemsida. Tycker det är rätt så krångligt faktiskt eftersom jag inte kan ett skit om sånthär. Men vi har en bra tanke bakom allt, så jag hoppas den blir lika snygg som vi har tänkt oss att den ska bli. Den ska såklart handla om det bästa - fashion. hihi.

Efter skolan blir det träning på 360. Blir nog ett lugnt pass, är rätt så trött idag.


Längtar jätte mycket till Fredag och helgen.
Men än så länge.. ha en bra torsdag!
Puss♥

Just give me summer!!

Har tråkigt, så har suttit och fixat ihop ett collage som jag tycker ger inspiration, iallfall för mig.
Guud vad jag längtar till sommaren då man kan gå omkring med shorts, klänningar och alla fina skor. Går inte beskriva med ord hur less är på vintern och alla tjocka jackor.

När jag kommer hem ska jag nog ta upp alla mina sommarkläder och sortera och kanske sälja någoting (på tradera) och kika om jag kan köpa något nytt till värmen.



Puss!♥

Nu ska jag bli bättre på blogga. -That's a promise.

Införskaffade mig ett träningskort på 360 för lite över 700lappen igår. Det kommer nog bli bra använt eftersom jag har mina nya snygga träningskläder och en ny bra träningsplaylist på spotify. Ska bli fit for fight inför sommaren har jag bestämt. Igår körde jag ben i ca.50min, vart dock ganska slappt - hade världens dåligaste dag. Idag tänkte jag pressa mig själv på bandet och köra kondition.



Förövrigt så kommer jag inte få träffa min babe för än på fredag, eftersom han jobbar och jag går skola och våra tider krockar med varandra hela tiden den här veckan! buhu

Ha en bra dag alla.
Puss♥

RSS 2.0