Grym dag!!!!!

Tagit bort tandställningen idag!!! Åh vad jag är glad över det, har seriöst längtat ända sen jag fick den.
Nu är den iaf borta och mina tänder är super fina! Före jag for till tandis så träffade jag på astrid, hon har kommit på massvis med saker hon ska göra, och alla hennes ideér är så himla grymma, galet bra tjej det där asså! Sen så ska hon lära mig lite om kameran också, tur jag har hihi.

Har tagit en dusch och fräschat upp mig efter skolan, och ska snart börja röra mig mot bussen och fara till min babeee. Vi ska spela lite (hihi), förmodligen annat också;)






Vad tycks?;D

Måste springa till bussen nu, pusspuss ♥

Tisdagsmys

Ska lägga mig och se new moon, med en efterlängtad B&J!

Sötis kisse

Igår så var vi ju och åt världens godaste julmat i sävar med markus nära o kära, super mysigt. Sen när vi kom hem därifrån så spelade vi Saints Row 3, så jävla roligt! Det är typ som gta, fast jag tycker att Saints Row var mycket lättare att spela.

När jag kommer hem idag så har jag lovat mig själv att jag ska storstäda mitt rum, haha det är jävla äckligt där nu, för när man ska blåsa håret tex så far de omkring massa dammtussar.. mys. Känner att jag har tremiljoner andra saker att göra också.

Påminnelse till mig själv om vad jag måste göra.


* Dammsuga!!!
* Plugga till matteprovet.
* Kolla igenom låtarna jag ska spela.


oj så söt man kan vara!

För tidigt?

Har ju fått en super bra julkalender av min morbror.
Istället för choklad så är det smink, alltså nytt smink varje dag, inte helt fel. Den kostade bara 300kr på åhlens, så då kan man ju lista ut hur "bra" kvaliten på sminket är egentligen. Men för mig spelar det ingen roll, det är ju som bara en kul grej!
Kunde inte hålla mig, så jag öppnade första luckan nyss & det var ett shimmer powder, nån som vet vad man ska ha de till?hahaha




Lång dag.

Precis kommit hem efter en låång dag på ikea & andra affärer.
Markus fick hem sig ett jätte fint databord, och jag en blomma o kruka & ett doftljus ( gud vad jag köper roliga saker ha-ha ) Fast har redan ett likadant ljus, men kände att jag ville ha ett till för dom lukta så hiimla gott, typ godis! hihi.
Sen köpte jag ett jätte fint halsband som jag kommer använda flitigt känner jag på mig.
Nu ska jag lägga mig o dö i sängen.







Ha en fin lördagskväll, puss♥

Fredag!!

Hallå:)
Har duschat & smörjt in mig med Victoria Secret's body lotion, som luktar gudomligt.
Så nu sitter jag & väntar på att Markus ska komma hit, så vi kan få lite saker gjort. T.ex. köpa ostkrokar hihi.. nä men vi ska hjälpa roger att hämta en soffa, och annat.
Vet inte vad jag mer ska skriva, typ att jag är så jävla taggad på ta bort min tandställning!!!!! det är helt stört vad jag längtar. Tänk, nästa onsdag kan jag börja le på kort. hihi , underbart!
Ha en bra fredag alla!



Puss ♥

24/11

Allting börjar fixa sig nu, så himla skönt:)
Vi ligger 6a på en lägenhet på moröbacke ( ca.400m från min skola wiie ) & har tackat ja på den så ja hoppas vi får den!! , mamma o roger har köpt väärldens finaste hus, med balkong runt typ nästan hela huset + strand typ jätte nära. Lovely.
Och imorgon ska jag inviga att sova där med markus, för på lördagen ska vi fara på ikea med mami o roger.
Hihi, så glad att pojken min vill följa!!
Och ett plus på kanten så har jag o babe 13månader idag


Haha, bjuder på 3 lite knasiga bilder...






Pusspuss♥

RSS 2.0